Specials

Wij leveren ook explosie veilige armaturen. Deze zijn speciaal te gebruiken voor ATEX gevarenzones 1, 2, 21 en 22 conform ATEX 114 en 153. Wij helpen u graag met de juiste keuze van de ATEX LED-armaturen die passen binnen uw explosie veilige zone.

Slagvaste Armaturen

Slagvaste Armaturen

Slagvaste verlichting voor de toepassing;

  • Tram, bus, metro en treinstations,
  • Parkeergarages,
  • Tunnels,
  • Politiebureaus,
  • Gevangenissen. 

Parkeergarages

Parkeergarages

Juiste dynamische verlichting zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige verdeling van het licht en alleen daar waar nodig is.

Van belang is dat mensen zich in een parkeergarage veilig voelen bij comfortabele verlichting en dat bij het betreden van een parkeergarage alle objecten goed herkenbaar zijn.

Het LED-armatuur kan naar wens met de juiste regeltechniek, bestaande uit een aanwezigheidssensor en corridorfunctie worden toegepast.

In combinatie met deze regeltechniek is hier een energiebesparing van maar liefst 81% mogelijk.

Industrie Armaturen

De industrie armaturen kenmerken zich door een hoge Lumen/Watt verhouding van 162lm/W tot 180lm/W.

Alle armaturen kenmerken zich door een hoge kwaliteit, waardoor deze geschikt zijn voor de doelgroep industrie, marine en offshore.

De meeste armaturen zijn Made in Holland.
Het is echter niet mogelijk alle armaturen in Nederland te laten bouwen. Bijvoorbeeld onze industrie armaturen zijn met een dergelijk kwaliteitsstandaard niet in Nederland te bouwen.
Vandaar dat er ook armaturen buiten onze landsgrenzen worden gebouwd maar wel altijd binnen de EU. Ook deze bedrijven werken met mensen met een beperking en doen aan CO2 compensatie van het productieproces door middel van het aanplanten van bomen.