Illuxtron International

Illuxtron biedt een breed assortiment in LED-verlichtingsproducten aan, waaronder: (track)spots, downlights, opbouw, modules en panelen. Alle producten zijn gemaakt in Nederland, Europa. Haar kwaliteitsproducten worden ondersteund door een garantie van 7 jaar.

200 pagina’s vol inspiratie

Unieke combinaties in kwaliteit en design van professionele LED verlichtingsoplossingen. Downlights, panels, profiles, build-in sensor, trackspots en verlichtingsrails.

Door Illuxtron gerealiseerde projecten

Illuxtron legt de focus op het ontwikkelen van LED verlichtingsoplossingen voor toepassing in retail, hospitality, kantoren, scholen en high-residential projecten.

Relax ruimte kantoor, Hongarije

Showroom Mercedes, Denemarken

Retail, Kroatie

Kantoor, Dubai

Slagerij Floraume, België

Showroom Impermo, België

Restaurant Maven, Antwerpen

Ontdek Illuxtron International

Illuxtron International is inmiddels goed bekend met de wereld van LED-verlichting. Zij brengen de beste vaardigheden over de hele wereld samen. De technische tekeningen worden in hun eigen lab gemaakt terwijl de buitenlandse partners, met wie ze nauw contact onderhouden, de (metalen) onderdelen produceren; uiteraard gebaseerd op kwaliteitsstandaarden. Vervolgens komen de onderdelen weer terug naar Nederland waar ze in de eigen productiewerkplaatsen worden geassembleerd. Dit zorgt voor een kostenefficiënte manier van werken zonder kwaliteit in te hoeven leveren.

Made in Holland

Alle Illuxtron-producten worden geproduceerd in Nederland waardoor het voor Illuxtron mogelijk is om het productieproces in de gaten te houden. Zij streven ernaar om technisch foutloze producten aan te kunnen bieden die ook nog eens milieuvriendelijk zijn.

7 jaar garantie

Illuxtron geeft op al hun producten 7 jaar garantie*. Maar hoe doen ze dat? Ze houden de wereldwijde verlichtingstrends nauwlettend in de gaten en streven ernaar om te werken met de allernieuwste technieken en innovaties. Hierdoor zijn zij in staat om continu hun producten te verbeteren en nieuwe verlichtingsoplossingen te introduceren. Zij focussen daarbij op gebruiksvriendelijkheid en installatiegemak, maar nog belangrijker: kwaliteit.

Downlights Mini

Downlights Small

Downlights Large

Trackspots