Duurzame Connecties

KWALITEIT   DUURZAAM   CIRCULAIR   SOCIAAL

Jan van der Giesen, eigenaar Duurzame Connecties

Onze visie

Bij Duurzame Connecties gaan we uit van de visie “energie die we niet verbruiken hoeven we ook niet op te wekken”. Dit is mogelijk omdat wij in bedrijfspanden de aanwezige conventionele verlichting op een professionele wijze vervangen voor LED-verlichting. Na de ombouw is er namelijk meteen een energiebesparing op elektra van 60% ten opzichte van de oude situatie! 

Ondernemer

Jan van der Giesen

Jan van der Giesen is geboren in een ondernemersgezin. Het familiebedrijf Clysan (1968) bestond uit drie werkmaatschappijen: Clysan brandertechniek, Clysan Duurzame Energie Projecten en Clysan Inspectie & Service. In 1985 is Jan gestart in het familiebedrijf en heeft vanaf 1994 de directie gevoerd.

Naast zijn commerciële opleiding is Jan gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van technische installaties ten behoeve van sanitair, dakwerken, gas, water, centrale verwarming, klimaattechniek, duurzame technieken en installatie veiligheidsinspecties.

Jan heeft niet alleen jarenlange ervaring op het gebied van CO₂ uitstoot en het voorkomen daarvan, maar ook in de ontwikkeling van duurzame- en circulaire technieken. Jan heeft dan ook een eigen solar product gehad: Clysan Zonnedakbedekking.

Als belangrijk onderdeel van zijn vakgebied heeft Jan 10 jaar lang in het dagelijks bestuur van de Branche Vereniging SCIOS gezeten. Een landelijke vereniging op het gebied van onderhoud en veiligheidsinspecties van grote stookinstallaties.

Onderneming

Duurzame Connecties

Na de verkoop van zijn familiebedrijf is Jan van der Giesen gestart met Duurzame Connecties (Dconn). De kernactiviteiten van Dconn zijn advies, verkoop en relatiebeheer in duurzame, circulaire en sociale LED-verlichting aan bedrijven.

Belangrijk in de werkwijze van Dconn zijn de volgende pijlers:

  • kwaliteit
  • duurzaam
  • circulair
  • sociaal

Alle producten zijn circulaire, reparabele LED-armaturen en vormen een minimale belasting van de afvalberg. Dconn garandeert dat in de gehele productketen geen oneerlijke handel, uitbuiting en kinderarbeid voorkomt.
Ook het verwijderen en afvoeren van verpakkingen en oude materialen gebeurd op een verantwoorde wijze door Wecycle.

 

Werkgebied

Nationaal

Dconn heeft heel Nederland als werkgebied en is werkzaam in alle sectoren zoals gemeenten, defensie, utiliteit, sport & recreatie, gezondheidszorg, Rijkvastgoed panden, en industrie.

De opdrachtgevers zijn heel divers zoals directe projecten, aannemers, installateurs, adviseurs, architecten en ingenieursbureaus.

Gezien alle relaties van Dconn een landelijk karakter hebben, beheren deze relaties ook vrijwel alle grote projecten en panden in Nederland. Het voordeel is een groot potentieel aan projecten en repeterende opdrachten.

Advies duurzame & circulaire techniek

Bestaande conventionele verlichting in een pand is snel verouderd, levert onvoldoende licht en voldoet daarmee niet meer aan de gestelde richtlijnen.
Een bijkomend meestal ongemerkt nadeel is het hoge energieverbruik en de onnodige kosten voor het vervangen van de lampen en de voorschakelapparaten. 

Duurzame Connecties geeft u advies om deze kosten te minimaliseren en een duurzame, circulaire en sociale oplossing te bieden.

Klantgericht

Wij zijn zeer gericht op de wensen van onze relaties. U kunt als relatie uiteraard blijven rekenen op behoud van onze klantgerichte instelling en het persoonlijk contact, gekoppeld aan een compleet dienstenpakket.