B2B advies & verkoop in

Duurzame, Circulaire & Sociale
LED-Verlichting

Energie die we niet verbruiken hoeven we ook niet op te wekken.

Duurzame Connecties is werkzaam door heel Nederland, in alle sectoren, onder andere gemeenten, defensie, utiliteit, sport & recreatie, gezondheidszorg, Rijksvastgoed panden en industrie. In 30 jaar hebben wij een groot landelijk relatienetwerk opgebouwd en kennen wij alle relaties persoonlijk.

led lichten

Duurzaamheid

Alle producten hebben een grondstoffenpaspoort en het verwijderen en afvoeren van verpakkingen en oude materialen gebeurt op een verantwoorde wijze.

verlichting museum
verlichting museum

Energiebesparing

Bij Duurzame Connecties gaan we uit van de visie “energie die we niet verbruiken hoeven we ook niet op te wekken”. Dit is mogelijk omdat wij de eventuele aanwezige conventionele verlichting in uw pand op een professionele wijze weten om te bouwen naar LED-verlichting. Na de ombouw heeft u namelijk meteen een energiebesparing op elektra van 60% ten opzichte van de oude situatie.

led lichten

Meer dan licht

Lichtplannen, lichtberekeningen en lichtadviezen. Ogenschijnlijk allemaal gelijke benamingen, maar ze betekenen allemaal iets anders.  Duurzame Connecties biedt u een totaalpakket.                     

Intelligente lichtoplossingen

Wij creëren in uw pand omstandigheden waarin mensen zich goed voelen, zodat ze geconcentreerd en gemotiveerd hun werk kunnen doen.

Dit bereiken wij door een variabele kleurtemperatuur en een lichthoeveelheidsregeling toe te passen. Hiermee wordt de lichtsterkte en kleurtemperatuur veranderd. Uw kantoor krijgt hierdoor een prettige werkverlichting.

Nieuws

DC Gabelhorn

DC Gabelhorn

De DC Gabelhorn is een zeer hoogwaardig, energiezuinig LED-armatuur voor straat- of terreinverlichting.Het LED-armatuur...

Lees meer
RTLZ Doe maar duurzaam

RTLZ Doe maar duurzaam

Duurzame Connecties heeft in samenwerking met Illuxtron International een tv opname gedaan voor het programma: “Doe Maar...

Lees meer
Porsche

Porsche

Het nieuwe Porsche Centrum langs de A1 bij Deventer heeft sinds november 2021 zijn deuren geopend. Dankzij het Porsche...

Lees meer

Duurzame Connecties voorziet uw pand van duurzame, circulaire en sociale LED-verlichting. Bekijk hier de producten.

Downlights Mini

Downlights Small

Downlights Large

Trackspots